За осъвременяване на услугите на „Български пощи“ ЕАД
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията За осъвременяване на услугите на „Български пощи“ ЕАД
Гост |
#262015-10-22 15:06Защото няма проследяване за държави като Австралия, Англия, Канада, където много българи изпращат пратки и заради това, търпят загуби. |
Гост |
#272015-10-23 13:20Защото не е нормално да се чака по сто часа за изпращането на едно писъмце. Попълват се около 3 бланки, мери се, касови бележки, подписи, декларации, кодове, пък хартията свършила или недай си боже има станала накриво служителка... отиват ми нервите и се ядосвам че съм влязъл изобщо. |
Гост |
#282015-10-27 12:01Все пак сме в Европа! |
Гост |
#292015-11-02 23:00Досега не бях ползвала и твърдо избягвах услугите на Български пощи, превърнали се в нарицателно за абсурдите, с които ежедневно се сблъскваме в сектора на услугите в страната. Само че ми се наложи. Днес отидох в един от клоновете в София и - абсолютно изненадващо - служителката зад гишето беше изключително мила жена. Тъй като изпращах документи и снимки до САЩ, пратката ми беше само 64 грама, изпратих я, разбира се, с препоръка, и ми дадоха и номер за проследяване. Прибрах се от работа преди няколко часа и реших да видя как работи системата - изненада. Никак! Позачудих се каква може да е причината, поразрових се из нета и установих, че съм избрала възможно най-лошия момент да изпращам каквото и да било, тъй като проследяването на пратки до САЩ е преустановено. И това е само едната нелепост - защо самите служители не знаят за това и (или просто) не уведомяват клиентите е далеч по-фрапиращо. Аз така или иначе щях да използвам услугите им - нямам стотина лева за куриерска фирма за два листа хартия, които така или иначе мога да си принтирам и подписвам до безкрай. Но със сигурност има хора, също неинформирани като мен, които се решават да изпращат далеч по-важни неща, някои от които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да имат работещ номер за проследяване, такъв си получават на гишето при изпращане, и едва прибирайки се вкъщи установяват, че това дали ще им пристигне пратката или не зависи от много късмет и позитивно мислене! Толкова ниски ми бяха очакванията, но пак успях да остана втрещена и разочарована. Искрено-наивно ще се надявам че настоящата петиция ще бъде взета под внимание... |
Гост |
#302015-11-04 12:04За осъвременяване на услугите на „Български пощи“ ЕАД |
Гост |
#312015-11-08 06:39Премахването на проследяване пратките за Северна Америка пречи на онлайн бизнеса в Бългатия,който е един от бъдещето за българския бизнес, имайки предвид свития и малък български пазар.След увеличаването на цената на пратките с оглед да са само приоритетни е редно Български пощи да платят на американските пощи по-висока цена, която да включва и услугата проследяване на пратките. Знаем че, трета година Български пощи са на загуба, но е редно да съкратят хора от твърде раздутия си щат, за да си намалят разходите, вместо да губят и малкото останали им клиенти, като влошават качеството на предлаганата услуга. |
Гост |
#322015-11-10 08:14Подписах петицията, защото когато плащам за някаква услуга, трябва да съм информиран какво и как се прави. |
Гост |
#332016-06-20 22:29Искам да може да се проследяват пратки до САЩ, Англия, Канада, Австралия и други държави. |
ОТВРАТЕН от БГ пощите |
#34 Re: Drugi uslugi2017-05-15 12:12на 3 май стартирам поръчка от Китай - според трасирането на 5 май поръчката е излетяла от Китай - до днес 15 май поръчката не е регистрирана в България - НЕ ВЯРВАМ ВЪЗДУШНА ПРАТКА ДА ПЪТУВА 10 ДНИ - за мен тя просто не е регистрирана и обработена в БЪЛГАРИЯ !!!! и какво излиза ? - пратките ни им трябва по-малко време да дойдат от Китай от колкото да ги обработят на летището и да дойдат до Бургас
|
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Импийчмънт на Румен Радев
Борба срещу насилието над животни: За по-строги наказания и защита
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Да бъде свалено съдържание, което насърчава насилие и унижение над жени в социалните мрежи
9989 Създадено: 2025-05-10
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
2174 Създадено: 2025-05-08
Подписка за ОТСТРАНЯВАНЕТО на Румен Радев от поста Президент на РБългария
8958 Създадено: 2022-08-10
Да спрем публичното насърчаване на насилие над жени от Зорница Гюцова
1302 Създадено: 2025-05-13
Петиция с искане за средства за проектиране и изпълнение на алтернативни пътища на ул. "Коматевско шосе"
877 Създадено: 2025-05-10
Петиция за забрана управлението на електрически тротинетки, е-мотори, мотопеди, АТВ и е-колела от лица под 18 години
790 Създадено: 2025-05-05
‼️СТОП на делничните протести по бул “ Цар Борис III “ от Княжевци ‼️
621 Създадено: 2025-05-11
Защита на светския характер в българското образование
416 Създадено: 2025-05-07
Призив за спиране на незаконно изграждане на огромен фотоволтаичен парк и защита на околната среда в община Сухиндол
1912 Създадено: 2025-04-29
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ОТНОСНО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2026 Г.
407 Създадено: 2025-05-10
Промяна на 45-минутните часове
467 Създадено: 2025-04-09
БЕЗ СТРАХ ОТ КУЧЕТА-УБИЙЦИ В БАНСКО/NO FEAR OF KILLER DOGS IN BANSKO
1112 Създадено: 2025-05-02
В подкрепа на въвеждането на Религия-Християнство-Православие като редовен предмет в българските училища.
11835 Създадено: 2025-02-13
Да превърнем изоставения терен на бившето военно поделение над магазин Алати в обществен парк.
1161 Създадено: 2025-04-08
Импийчмънт на Румен Радев
260 Създадено: 2025-05-12
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
1840 Създадено: 2015-10-22
БНТ - достойно заплащане за достойна медия
206 Създадено: 2025-05-12
За запазване правото на родителите да извиняват отсъствия до 15 дни годишно
12432 Създадено: 2025-04-16
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
203189 Създадено: 2025-03-14
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
8657 Създадено: 2025-02-08