За пенсиониране на Божидар Димитров, директор на НИМ
Свържете се с автора на петицията
Ние отдавна сме толкова разочаровани от всичко около нас и сме се съсредоточили само в "днес и сега ", че понякога забравяме, че трябва да имаме памет за "вчера" , за да имаме "утре".
Божо Димитров е от хората, които въведоха "чалгата" в историята ни и продължава да работи за това да нямаме памет за това кои сме, къде сме били и кои сме сега.
Време е да се освободим от постоянното му присъствие по медии и от безкрайната му компетентност.
Re: за злобарите
#46: невидиматаР - за злобарите
Трябва да се напънете малко и да разберете, че краденето на пари, използвайки служебното си положение не се нарича бизнес и по-принцип не би трябвало да бъде някаква ценност от гледна точка на капитализма.
Аз съм "за", но практиката показва, че всеки следващ министър или шеф на Националния музей е по- неграмотен и некадърен от предишния. Как предлагате да се предотврати тази национална трагедия?!
Второ, по подобие на настоящия ни бащица Б. Димитров обяснява как той възстановява черкви... Вживяването му като гуру на "културното строителство" и идуята му всеки град да си има крепост..
Трето, цинично е да пенсионират насила някои държавни служители, а това лице да вилнее и руши каквото и както намери за добре!
Защото дълбоко неуважавания от мен проф...пардон, простак Божидар Димитров е изразител на всички ретроградни комунистически, ченгеджийски и тоталитарно живковски селски тарикатлъци и нанася непоправими вреди върху морала и общочовешките ценности, необходими за функционирането на едно истинско гражданско общество в България, като достойна държава - член на Европейския съюз.
няма незаменими директори!
Здравейте заради потока от глупости които се леят от този самозванец
| This discussion has been closed. |