За реимбурсиране на инсулинови помпи и консумативи за тях
Свържете се с автора на петицията
Подписвам се под петицията, защото правото да бъдем здрави ни е дадено по рождение! И докато нас могат да ни мачкат разни хитри политици и организации от типът на БАД, то за децата си трябва да сме готови и на истинска война!
Искам синът ми да получава адекватна грижа и лечение, да расте без лишения и ограничения,да бъде свободен сам да избира кога ,какво и по-колко да яде. Инсулиновата помпа е безценен помощник в ежедневната грижа за децата ни.
Подписах петицията,защото инсулиновата помпа и сензор са по-добрия метод на лечение и по-добър начин за справяне с ежедневието. Ние сме родители на 13г. момченце, ЗД с давност 4г. Закупихме със собствени средства помпа през март 2014г. а през април 2015г. закупихме сензор.Най-отговорно и категорично заявявам ,че това е най-добрата инвестиция направена в процеса на лечение и справяне с Захарният Диабет. Консумативите всеки месец се закупуват ...а цената им в европейска България е много висока и непосилна.!!!!!!!!! Нашите деца заслужават да получат адекватно лечение!
До кога ще чакаме?!!!!
Времето лети...оправдания ,че средства няма-са обидни!
Филипова
Re:
#1: - Podpisah se za6toto az samiqt imam Diabet ot dulgi godini i znam za kakvo ide na re4.Hora neka budem po dobrinedin kum drug
Obi4aite se pomejdu si.Tova be povelqta na proro4izata baba Vanga.
Създадохме и подписвам тази петиция с цел,да направим децата ни 1. ЩАСТЛИВИ,ЧЕ МОГАТ ДА ХАПВАТ КАКВОТО ПОИСКАТ.
2.ПЪЛНОЦЕННИ КАКТО ЗА СЕБЕ СИ,ТАКА И ЗА ОБЩЕСТВОТО.
3.ДА ГИ ЗАПАЗИМ ЗА МНОГО ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ НЕПОВЛИЯНИ ОТ ДИАБЕТНИТЕ УВРЕДИ.
4.ДА ДОЗИРАМЕ ТОЧНО ИНСУЛИНА ЗА НУЖДАТА НА ВСЯКО ДЕТЕ,ЗАЩОТО СТЪПКАТА Е СУПЕР ПРЕЦИЗНА ЗА РАЗЛИКА ОТ ПИСАЛКИТЕ.
Мога да продължа да изброявам до безкрай ползата от инсулиновата помпа,но смисъла на тази петиция не е рекламата,а широката подкрепа.Тук е момента да кажа,че тя се прави с цел,да можем да покажем настроението на всички по отношение на реимбурсацията.Тази петиция ще бъде представена във вторник 23,06,2015 г.на среща с представители на МЗ , Здравната каса и доц. д-р Стоева в 8 часа пред Министерството на здравеопазването.Всичко това ще се случи на живо в ефира на сутрешният блок на БТВ и ще продължи 15 минути.Моля,тези от вас,които имат възможност да дойдат заедно с децата си да го направят.Така ще видят истинските им лица и няма да бъдат просто букви ,цифри и статистика.
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Подписаха се защото синът ми е с диабет от 3 години . Диабета е ежедневна борба. От скоро сме със сензор и мислим да сложим помпа но цените и на двете са много високи .Искам детето ми да живее като другите деца.Много ли искам мисля че всеки родител иска най -доброто за децата си . ТЕЗИ ОТ МИНИСТЕРСТВО ИСКАТ ДЕЦАТА ИМ ДА УЧАТ В ЧУЖБИНА ДА СЕ ВОЗЯТ НА ХУБАВИ КОЛИ , а аз искам детето ми без страх и ограничения да ходи на училище.Искам да го предпазя от усложненията които може да получи от диабета . Искам като сме граждани на Европейския съюз да можем да се лекувам като такива,а не да чакаме някой германец да си смени безплатната помпа и да я предлага на нас на половин цена.
| This discussion has been closed. |