ПОДПИСКА ОТ МАЙКИТЕ, ЖИВЕЕЩИ В МЕДЕН РУДНИК
Свържете се с автора на петицията
Много ми е чудно защо не правят паркове за децата като на брой са много повече от др.комплекси.
В Меден рудник няма само цигани.
Трябва да поканим кмета и г-жа Манолова вечер на площадката на стария и вече неработещ Лидъл, че да видят къде играят нашите деца. Това е единственото място. Да благодарим на германците за площадката, която ни осигуриха.
ЗАЩОТО:
-ми писна детето ми да играе на улицата,а колите пред блока да паркират В градинката.
-малкия да се прибира омазан в кучешки лай...а
-да караме колело по улицата край профучаващи коли
-да се каляме до ушите когато излезем да поритаме
-да си чупим краката по каманаците докато се разхождаме
До кога така в най-големия комплекс с най-много млади родители?До кога....
Защото нашите деца го заслужават
Зад 51 блок където е Детската кухня Ам Ам е идеално място за нова площадка
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
За въпросната площадка опитах да подам сигнал чрез новото приложение на общината.Писал съм многократно до общината,разни организации както съм задавал въпрос на МВР това детска площадка ли е или паркинг?!?Навсякъде мълчание.Сега започнаха да го осветяват мястото.Но не мога да отрека,че и ние сме лоши стопани и ползватели.За последните две години три пъти правя облегалки на люлките и винаги има кой да ги изкърти.Така ли един родител не се сети да обясни на детето си,че не е нормално да се люлее стъпило на облегалката.
az sa6to sam saglasna s tova 4e vav vsi4ki drugi kompleksi ima detski plo6tadki a v M.Rudnik se broqt na pastite na ednata raka.Imam dve deca ednoto e podrastva6to a drugoto e po malko i vse se saobrazqvam na koq plo6tadka da gi zakaram za da mogat i dvamata da si igraqt ,a ne samo ednoto za6toto nqma saorajeniq za drugoto kato po golqmo.Edinstvenata v cql M.Rudnik koqto me ustroiva e do magazin BILA.Az sam ot seloto v M.Rudnik i mnogo tazi plo6tadka ne mi e udobna za6toto e dale4e ot nas.
Ето Ви още блокове.
http://www.burgas.bg/uploads/4ec8defd9d18c9c912f1415441ed49fc.pdf
Re:
До коментар 21 - можеш ли да ми кажеш за кой район е този План за застрояване.
| This discussion has been closed. |