Финансова помощ за деца на възраст между 2 и 3 години,които не са приети в държавни ясли

Петиция с апел за финансова помощ за деца на възраст между 2 и 3 години, които не са приети в държавни ясли - каквато има за децата на възраст между 3 и 7 г.

 

Децата на възраст между 2 г. и 3 г., които не са били приети в държавна ясла и се е наложило да попаднат в частна не получават помощи от държавата. 

На този етап не е прието от управляващите да се отпусне финансиране за тези неприети деца, което за нас родителите е доста натоварващо финансово.   

Защо е тази дискриминация и недомислица?

Кметът на София – г-жа Йорданка Фандъкова не изпълни обещанията си от преди години за нови детски градини.

Министерството на труда и социалната политика нехае.

Нима децата между 2 и 3 годишна възраст са по-малко важни от останалите?

Съвестени данъкоплатеци сме и не виждам защо при положение, че не можем да се възползвам от място в държавна ясла, не ни се полага / предлага помощ с парично финансиране, както за децата на възраст 3-7 години. Редно е да има такова!

 

Апелирам родителите на деца в същата възрастова група да се обединим и да заявим исканията си пред управляващите.

 

Благодаря ви!

 

Мария Дузова

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Мими Дузова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )