ПРОТИВ ГЕЙ ПАРАДА

Наближава денят, в който ще бъде организиран така обсъжданият напоследък гей парад. Шушумигите, имитиращи някакво дейност по различините сектори на държавната власт, така и не искат да вземат правилното гражданско и политическо решение – а конкретно – че първо –самото „изпълнение” , което ни очаква няма нищо общо със средно статистическия хомосексуализъм, така че – истинската хомо-прослойка няма нищо общо с организацията на това „шоу”. Ако си спомняте- кой участвуваше на миналогодишния „парад” – трансвестити, садо-мазо и всякакви други „течения”; непълнолетни дечурлига, които вероятно въобще нямаха представа за какво иде реч, и около 10 % , за които нямам обяснение. В общи линии ситуацията беше като във вица :

Какъв е този шум на улицата, Джон?
- Гей парад, сър.
- И какво искат?
- Еднополова любов, сър.
- И кой им забранява, Джон?
- Никой, сър.
- Тогава защо крещят?
- Педераси, сър. . .

НС-ФРОНТ е категорично против този „прайд” и ще демонстрира открито гражданската позиция  по време на провеждането му . Приканваме всеки , който споделя тези възгледи да се присъедини към нас..Наясно сме , че властта ще направи всичко възможно нашият глас да не бъде чут . Ако си спомняте събитията неотдавна – много по-лесно полицията ще задържи човек, развяващ Българският флаг, но същата тази полиция ще охранява група, която ще си РАЗВЯВА ЗАДНИЦИТЕ из София.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.