Подкрепям откриването на комплекс MY HOUSE в кв. Лозенец

Свържете се с автора на петицията

Петиция за промени чрез референдум

2013-03-27 17:47:49

"До изборите няма легитимно народно събрание. Няма как да се стартира официално процедурата по Референдума.
В последните дни от работата на Народното събрание бяха отправени искания до президента да инициира Референдум по поставените тук въпроси. Съобразно правомощията му. Глас в пустиня.
Моля, ползвайте времето до изборите за допълване, редактиране на поставените в тази петиция въпроси. И не само относно засегнатите текстове. И по други закони. Всичко може да стане в един Референдум.

Не виждам пречка, който желае, да подкрепи на предстоящите избори политическа сила, поставяща си като цел същите исканията в тази петиция. Въпреки подмяната на народната воля.

Никой тук не претендира за авторство, важното е да се постигнат целите. И това, рано или късно, ще стане."

Красен Парушев

Петиция за намаляване броя на депутатите.

2013-03-18 12:47:46

Здравейте,

Благодаря на всички заинтересовани и подписали тази петиция! Моля всички да помогнете за нейното разпространение, да я доведем до знанието на всичките си приятели и познати. Няма време, политиците  и изборите ни притискат, както виждате успяха да объркат стачкуващите, да промият исканията им, да ги настроят един срещу друг. Единствената възможност е Референдума, а начина за неговото иницииране е да съберем необходимите подписи. Нека да направим тези промени, нека осигурим по добър живот на децата ни, на майките и бащите ни и на нас самите.

Поздрави, вярвам, че всички заедно можем много, когато сме обединени от ясна кауза!

Красен Парушев

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи