За намаляване броя на депутатите

Свържете се с автора на петицията

Петиция за промени чрез референдум

2013-03-27 17:47:49

"До изборите няма легитимно народно събрание. Няма как да се стартира официално процедурата по Референдума.
В последните дни от работата на Народното събрание бяха отправени искания до президента да инициира Референдум по поставените тук въпроси. Съобразно правомощията му. Глас в пустиня.
Моля, ползвайте времето до изборите за допълване, редактиране на поставените в тази петиция въпроси. И не само относно засегнатите текстове. И по други закони. Всичко може да стане в един Референдум.

Не виждам пречка, който желае, да подкрепи на предстоящите избори политическа сила, поставяща си като цел същите исканията в тази петиция. Въпреки подмяната на народната воля.

Никой тук не претендира за авторство, важното е да се постигнат целите. И това, рано или късно, ще стане."

Красен Парушев

Петиция за намаляване броя на депутатите.

2013-03-18 12:47:46

Здравейте,

Благодаря на всички заинтересовани и подписали тази петиция! Моля всички да помогнете за нейното разпространение, да я доведем до знанието на всичките си приятели и познати. Няма време, политиците  и изборите ни притискат, както виждате успяха да объркат стачкуващите, да промият исканията им, да ги настроят един срещу друг. Единствената възможност е Референдума, а начина за неговото иницииране е да съберем необходимите подписи. Нека да направим тези промени, нека осигурим по добър живот на децата ни, на майките и бащите ни и на нас самите.

Поздрави, вярвам, че всички заедно можем много, когато сме обединени от ясна кауза!

Красен Парушев

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.