Закон за брокерите на недвижими имоти, съставен от НСНИ

Свържете се с автора на петицията

"ЗА" ДЪРЖАВНА РЕГУЛАЦИЯ на бранш "Недвижими имоти"

2013-03-23 08:14:43

Уважаеми колеги,

във фейсбук е създадена нова група, в която се обсъжда въпроса "ЗА" ДЪРЖАВНА РЕГУЛАЦИЯ на бранш "Недвижими имоти" и НЕдопускане на браншова регулация, осъществявана от Камара на НСНИ.

В случай, че споделяте това разбиране заповядайте, включете се в групата тук:

Инициативен комитет

Нова петиция

2013-02-03 10:14:23

Уважаеми колеги,
нашата първа петиция "Закон за брокерите, съставен от НСНИ" беше внесена в Народното  събрание на 16.01.2013 г. в 14.15 ч.
В 15.00 часа същия ден (т.е.след 45 минути!)  от НСНИ публикуваха в интернет техния законопроект.
На 24.01.2013 г. се получи отговор от Народното събрание, с който НИ уведомяват, че такъв законопроект при тях не е внесен, нито е регистриран, но всеки депутат има право на законодателна инициатива съгласно чл.87 от Конституцията, т.е. че във всеки един момент проектът МОЖЕ И ДА БЪДЕ ВНЕСЕН, след което Председателят на НС е длъжен да стартира законодателната процедура!
Ето защо инициираме НОВА ПОДПИСКА/Петиция, в която излагаме конкретни възражения срещу законопроекта на НСНИ, и отправяме искания към Народното Събрание.
Новата Петиция може да се подписва и от управителите на агенциите, и от пряко засегнатите брокери/ агенти.
Уважаеми колеги, да се защитим ЗАЕДНО, да се противопоставим на  опитите на няколко лица да монополизират бранш "Недвижими имоти"!

Линк към новата Петиция:

"Против законопроект за брокерите на недвижими имоти, съставен от сдружение в частна полза – НСНИ, с цел монополизиране пазара на недвижими имоти и унищожаване на малкия бизнес в бранша".

С уважение: Инициативен комитет

Инициативен комитет

Проектозакона за брокерите на недвижими имоти

2013-01-16 17:01:18

Имена на фирмите

2012-12-15 10:35:51

Колеги,

моля посочвайте имената на фирмите си. В полето "фамилия" можете да допълните като използвате бутона "редактирай".

Поздрави

Ненова

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.