Създаване на парк в София, ж.к. Дружба 2

Свържете се с автора на петицията

Искането е подадено, благодаря на всички!

2021-12-14 08:29:36





Здравейте,

Благодаря на всички подписали се за парк в ж.к. Дружба 2, искането е внесено до зам.кмет, кмет на Сф и до политическите партии (защото те участват в СОС-където чрез гласуване се решават подобни въпроси). Текста на искането е по-долу.  Време е на всеки да му стане ясно, че благоустройството на София зависи от ЛИЧНОСТИТЕ и ПАРТИИТЕ които на местни избори избираме и те решават какво да правят с НАШИТЕ пари.. И да се научим да наказваме неработещите и корумпираните и награждаваме работещите ... Не е виновен КМЕТА /общината, кмет / общински съвет трябва да има, виновно е лицето Х от партия Z което заема дадена длъжност. Ловец в гората не стреля във въздуха, а по конкретна цел, нали?

 

Ето пълния текст, който му се чете

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ/ГОСПОДА, Ж.к. Дружба 2 усилено се застоява с нови огромни блокове като Артекс – Навигея 1 и Навигея 2,к-к Нова Дружба, Трейс Груп - Атана .Съществуват още много на брой големи зелени площи, които ще бъдат застроени. Със сигурност в идващите 5-10 години населението на квартала ще се увеличи с 30-100%. Засилва се нуждата от парк и съоръжения за спорт на открито. Моля, приемете искането ни като доказателство за желанията на гражданите и бъдете сигурни, че ще положим максимални усилия за последващо разясняване на съгражданите ни кои са длъжностните лица, от кои партии са и какъв е техния принос, чрез бездействия или противодействия или положителни действия относно решаване на искането ни. Целта е на идващите местни избори гражданите да могат да вземат информирано решение коя партия или личност ще защити най-добре интереса им. Оправдания като липса на свободен терен, липса на бюджет и други са само оправдания, които по никакъв начин не решават проблема с влошаващата се среда за живущите. Очевидно е, че София се презастроява, частния интерес надделява в 99% от случаите. Смятаме, че е време това да се промени. Моля приемете приложената подписка със 161 подписа на хартия и 625 подписа он-лайн на граждани, които подкрепят искането ни. Събрани са само за 3 седмици и смятаме, че са  достатъчни да докажат обществения интерес. Смятаме, че посочената от нас местност е подходяща, но бихме приели и друга местност в ж.к. Дружба 2, в която реализацията е възможна. Особено важно за нас е и осигуряването на съоръжения за спорт на открито, тъй като те са основата за масово любителско спортуване на деца и граждани, което води до по здрави граждани и по-добри данъкоплатци.         Г-н Ивайло Цеков, молим да направите докладна с която да се стартира процеса.






Дамян Минчев



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.