ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ОТ 650 лева НА 850 лева!

ПЕТИЦИЯ ПРОТИВ ДЕСКРИМИНАЦИЯТА НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ, КОИТО ИМАТ ИЗИСКАНИЯТ ПЕТ ГОДИШЕН СТАЖ  ОТ НОИ  ЗА ИНВАЛИДНА ПЕНСИЯ, НО НЕМОГАТ ДА ПРИДОБИЯТ ПРАВО  НА ПЕНСИЯ С ТОЗИ СТАЖ, ЗАЩОТО  ТОЙ Е НАПРАВЕН СЛЕД ДАТАТА НА  ИНВАЛИДИЗИРАНЕ, А ЗАКОНА ОГРАНИЧАВА ТАЗИ ГРУПА ХОРА  И ГИ ЛИШАВА  ОТ СРЕДСТВА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ИМ ,,! ЗАЩОТО В ЗАКОНА ИСКАНИЯ 5  години стаж трябва да е придобит ПРЕДИ датата на инвалидизация, което е абсурдно, несправедливо,  унизително , нечовешко отношение към хората в неравностойно положение от създателите на този дескриминационен закон!МОЛЯ ЗА ВАШАТА СЪПРИЧАСТНОСТ! С ВАШИЯ ПОДПИС ДА ПОПРАВИМ ТОВА ЗЛО , ТО ДА СТАНЕ ДОБРО! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Шинка Маринова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...