За изграждане на обособена кучешка площадка в Североизточна част ж. к. Кайсиева градина

Обособените зелени площи за разходка на домашните любимци не са лукс, а необходимост.

1.Изграждане на подходящи обособени зелени площи за разходка на домашни любимци – сенчести и удобни пространства, близки до естествената природа на животните (трева, дървета, храсти).

2.Определяне на местата и размерите на обособените площадки след обществено обсъждане със заинтересованите граждани от квартала.

3. Изграждане на съоръжения за игра на животните, пейки за стопаните им, адекватна по височина ограда и врата с добро затваряне в обособените зелени площи за разходка на домашни любимци.

4. Осветление на територията на обособените зелени площи за разходка на домашни любимци.

5. Общинско стопанисване на зелените площи за разходка на домашни любимци – почистване, обезпаразитяване със съответните препарати, заключване на обекта за периода на обработването му с тях и обозначаване на карантинният му период, поддръжка на обекта (при повреда на огради, съоръжения и/или други повреди, както и поддържане на тревата.


Собственици на домашни любимци    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Собственици на домашни любимци да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...