Петиция за премахване на забраната за паша на говеда с предназначение за производство на био телешко месо в територията на Национален парк "Рила"

До Президента на Република България г-н Румен Радев

До Министър-председателя на Република България акад. Николай Денков

До Министъра на околната среда и водите г-н Юлиян Попов

До Председателя на Народното събрание на Република България г-н Росен Желязков

До Директора на Дирекция Национален парк “Рила”

До всички политици и партии в Република България

До Омбудсмана на Република България г-жа Диана Ковачева

До всички медии в България До цялата българска общественост

Това е гражданска петиция за премахване на забраната за паша на говеда с предназначение за производство на био телешко месо в територията на Национален парк "Рила".

Уважаеми дами и господа,

Незабавно да се вдигне забраната за пашуване на животни с предназначение за производство на био продукти в територията на Национален парк “Рила”. Защитените територии следва да защитят освен биоразнообразието и човека, като част от това биоразнообразие. Българите имаме крещаща необходимост от фермери като Николай Василев - фермер от с. Горно поле, община Маджарово, които произвеждат истинска храна - лекарство за днешния отровен български гражданин. Срам е за управниците ни, неизвестно под какви мотиви, да забранят пашуването на стадата на биопроизводители. Какво по-нормално от това животни да пашуват диво на територии без никакво замърсяване, без да се пръскат отрови и добавят пестициди. Защо всячески бягаме от естественото, от чистото, от природата , за да прегърнем изкуственото, отровното? Кога ще проумеем, че трябва да защитим децата си, внуците си, себе си?

Веско Северинов        Facebook

Подписвайки се, приемам, че Веско Северинов ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели: