Петиция за премахване на забраната за паша на говеда с предназначение за производство на био телешко месо в територията на Национален парк "Рила"

До Президента на Република България г-н Румен Радев

До Министър-председателя на Република България акад. Николай Денков

До Министъра на околната среда и водите г-н Юлиян Попов

До Председателя на Народното събрание на Република България г-н Росен Желязков

До Директора на Дирекция Национален парк “Рила”

До всички политици и партии в Република България

До Омбудсмана на Република България г-жа Диана Ковачева

До всички медии в България До цялата българска общественост

Това е гражданска петиция за премахване на забраната за паша на говеда с предназначение за производство на био телешко месо в територията на Национален парк "Рила".

Уважаеми дами и господа, 

Незабавно да се вдигне забраната за пашуване на животни с предназначение за производство на био продукти в територията на Национален парк “Рила”. Защитените територии следва да защитят освен биоразнообразието и човека, като част от това биоразнообразие. Българите имаме крещаща необходимост от фермери като Николай Василев - фермер от с. Горно поле, община Маджарово, които произвеждат истинска храна - лекарство за днешния отровен български гражданин. Срам е за управниците ни, неизвестно под какви мотиви, да забранят пашуването на стадата на биопроизводители. Какво по-нормално от това животни да пашуват диво на територии без никакво замърсяване, без да се пръскат отрови и добавят пестициди. Защо всячески бягаме от естественото, от чистото, от природата , за да прегърнем изкуственото, отровното? Кога ще проумеем, че трябва да защитим децата си, внуците си, себе си?

Веско Северинов        Facebook

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Веско Северинов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...