ДА СЕ УДОСТОИ ПОСМЪРТНО СЪС ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА АСЕНОВГРАД“ ХРИСТО АНДОНОВ

Скоро се навършват 3 години от загубата на отдадения на училищната дейност професионалист асеновградчанин Христо Тодоров Андонов. В негова чест създадохме инициативен комитет,  който ще внесе в общински съвет-Асеновград искане да бъде удостоен посмъртно със званието : "Почетен гражданин на Асеновград". Христо Андонов е роден на 07.10.1970г. От септември 1995г. започва и своята работа като учител по история в ОУ "Петко Каравелов" - Асеновград, а от 2005г. до 2020-Директор. Още в началото на своята кариера като учител той осъзнава, че неговата мисия в живота е да подпомага развитието на образованието  и до смъртта си той е отдаден на тази кауза. През това време училището се развива с невероятни темпове, работи с  отдаден и сплотен колектив и е на първо място по брой ученици. За това могат да свидетелстват и мнозината завършили там, както и техните родители. За съжаление  си отиде твърде млад и въпреки, че не е загинал на фронтовата линия, трябва да се знае, че никой не е забравен и нищо не е забравено.

Моля, всеки, който желае, да бъде внесено предложение до общински съвет-Асеновград за удостоване със званието: " Почетен гражданин на Асеновград" да подпише настоящата петиция.

Подписи ще се събират до 28.02.2024г.

Освен онлайн, подписката може да се подпише и лично!

С подписването си упълномощавам Ваня Костадинова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.