Изграждане на детска площадка в кв.Ябланица

Здравейте, създавам тази петиция за събиране на подписи от името на жителите на кв. Ябланица в гр. Етрополе със следната молба към общината и настоящият кмет:

Молим Ви да бъде изградена детска площадка в района на квартала, защото никъде в близост няма подходящо място за игра на деца. Поради тази причина всички майки с подрастващи са принудени да ходят на близкото футболно игрище,но там е изключително неподходящо за тях, защото когато има тренировка е крайно опасно за прохождащи деца,а и мястото им не е да пречат на трениращите на стадиона. В самото ограждение  на игрището има доста голямо,обширно и подходящо място за тази цел,което в момента е покрито с храсти и бурени! Разбира се ще бъдем доволни и благодарни да бъде позиционирана и на друго място в близост.Най-учтиво Ви молим да ни бъде обърнато внимание и бъде направена една нормална,съвременна детска площадка !

С уважение:майките на всички деца в квартал Ябланица!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Мариола Иванова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...