Строителство на нова сграда на ОМГ "Акад.Кирил Попов", гр.Пловдив

Уважаеми приятели, пловдивчани,

С тази подписка искам да отправя апел към  отговорните институции - Община Пловдив, Министерство на образованието и Министерство на финасиите, да направят необходимото за построяването на нова сграда на Математическата гимназия в Пловдив.

Разбираме, че без съдействието на държавата и с отделянето на целеви средства от държавния бюджет няма как да се финансира подобно начинание.

В годините проблемът със съвместяването на две училища в една сграда става все по-сериозен, учениците се увеличават, а пространството намалява.

ОМГ "Акад.Кирил Попов" е едно от най-елитните училища в Пловдив и децата, които учат там са положили огромни усилия и труд за да влязат да учат в него. 

Успехите, които постигат учениците на Математическа гимназия в град Пловдив на олимпиади по математика и информатика прославят градът ни и държавата ни, но самите те ( община и държава) нехаят при какви условия са принудени да учат тези деца.

Затова призовавам всички които считат, че тези умни, талантливи и работливи деца заслужават една нова и модерна сграда, в която да развиват своите умения, да получават адекватно знания, да спортуват при нормални условия, да подкрепите тази подписка!

Вярвам, че заедно ще успеем!

Благодаря ви за подкрепата, гласът на всеки един от вас е важен!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Диана Димитрова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...