НЕЗАБАВЕН ИМПИЙЧМЪНТ НА РУМЕН РАДЕВ

ИМПИЙЧМЪНТ НА РУМЕВ РАДЕВ
Защо искаме незабавното отстраняване на Румен Радев от заемания от него пост на Президент на Република България?

Румен Радев стана президент с измама, веднага след като напусна ВВС, без да се съобразява, че като генерал би следвало да бъде безпартиен, а не прикрит фактически член на партията на "бившите" комунисти БСП.

Румен Радев бе посочен като най-подходящ кандидат на АБВ и после на БСП от генерала от руските тайни служби Леонид Решетников след проведено социологическо проучване какъв да е профила на кандидата за президент на бившите комунисти - мъж, военен, фалшив натовски генерал, прикрит отявлен русофил и слуга на посткомунистическата олигархия.

Според ген.Решетников: “Румен Радев може да изиграе забележителна роля и да бъде инструмент България да тръгне по пътя на самостоятелен избор, вън от НАТО и вън от Европейския съюз.”

От началото на първия си мандат и особено от началото на втория и особено при неговите служебни прителства Румен Радев доказа, че неизменно изпълнява поставената му задача от Решетников и руските тайни служби.

Той:

дискредитира непрекъснато България като свободна, независима, евроатлантическа демократична нация;

Безогледно и безпардонно защитава интересите на Русия, а не на България на всички международни срещи, в които участва;

Всъщност Радев е "персона нон грата" за партньорите ни от НАТО и ЕС, не е канен до днес от нито един наш евроатлантически партньор, защото те не искат да слушат неговата изтърката плоча: "Говорит Москва".

Безпаронно и против всякакъв български национален интерес Радев подкрепя фактически Русия и нейната престъпна военна агресия против Украйна. Неговото настояване за "мир" и "неутралитет" очевидно помага на путинския нацистко-сталинистки бандитски режим, а не на мира.

Яростното му искане за непредоставяне каквато и да е помощ на нападнатата страна Украйна ясно показва неговата антибългарска проруска политика.
Още по-ярко доказателство зда това, е ,че той остави на произвола съдбата на над 300 000 етнически българи в Украйна, които са жертва на руската агресия в окупирана Таврия и в Южна Бесарабия. Не се заинтересува от съдбата на хиляди български деца, отвлечени от руските окупатори, нито показа каквато и да е съпричастност със съдбата на укриинските българи.
Румен Радев показа пълна неспособност да обединява нацията, напротив - с всеки изминал ден той разделя и противопоставя народа в името на собственото си властолюбие.

Радев обяви война на парламентарната демокрация. Видимата му жажда за власт, настояването на неговите агенти и подстрекатели за установяване на президентско управление е пряко покушение против парламентарната демокрация и българските национални интереси.

Румен Радев е все по-видно вреден за българската национална сигурност. Като обяви открито война на законно избраното правителство, той се оказа неспособен да изпълнява конституционните си задължения и да бъде обединител на нацията.
Със своите действия той показва какво е да си служител на чужди, вражески интереси, какво е лицето на националното предателство и държавната измяна!

И затова незабавно трябва да му бъде поискана оставката и да бъде подведен под съдебна отговорност!

С подписването си упълномощавам Момчил Дойчев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.