Храм Ал.Невски да се преименува Св. Иван Рилски

ДОКОГА ЛЪЖЕСВЕТЕЦА "АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ" ЩЕ БЪДЕ ИМЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАТРИАРШЕСКИ ХРАМ?!
Докога долнопробната лъжа за героизма и светийството на руско-татарския васал, католик, мюсюлманин и убиец на народа си - Александър Навски - ще бъде българска национална "светиня" и име на патриаршеския ни храм!
Докога този болшевишки култ, създаден от диктатора Сталин, ще бъде обект на безумно русофилско поклонение в България и в Българската ни православна църква?!
Докога една гнусна историческа лъжа, обслужваща кръвожадната руска имперщина, ще бъде централна историческа забележителност на столицата на България и емблема в учебниците по история?! ДОКОГА?!
 
Скъпи Българи, нека подемем и тази инициатива така, както защитаваме жертвите от бруталното насилие на стоящите над Закона престъпници! Защото това Насилие е още по-жестоко и безпощадно! То не оставя белези! То ни убива като Народ!
Българският патриаршески храм трябва да носи името на български светия. Най-достойният е патронът на българските будители, покровителят и закрилникът на българския народ - Св.Йоан Рилски

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Мариела Таскова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...