Срещу изграждането на пилон "Рожен".

Природата няма нужда от още бетон.

Туйто..

 

За пилонът в Рожен - взаимствано от публикация на Тома Белев 

 

👉 според документите бил преместваем обект със схема по чл.56 от ЗУТ. За поставянето му нямало нужда от нова транспортна инфраструктура.

 

❗Всъщност не е преместваем обект, защото ЗУТ изисква да може да бъде преместван в пространството без да губи своята индивидуализация и защото при поставянето му се изменя субстанцията на земята. 

 

👉 За такова строителство до имота трябва да има път, съществуващ път

 

❗До имота в кадастралната карта не се вижда път, т.е. или ще трябва да използват въртолет или да се оцени въздействието на строителството на пътя. 

 

А багера е стигнал на собствен ход до там май :)

 

❗❗С други думи нищо, че не попада в защитена територия, това строителство е незаконно. С протекцията на Резидента Радев, Местната власт и няколко бивши министри и техните калинки по ведомствата. А и с подкрепата на Лили, Ицо, Митко и още няколко известни личности. 

 

Та новата власт да се взема в ръце и да спира това патриотично дело веднага, а закононарушителите да си понесат последствията. 

 

Рожен си е Рожен, природа, поляни, красота. Няма нужда да се вмешаваме в нея с бетон и железа!

 

Дупката да се запълни, чимовете да се наредят отново, а инициаторите да се задължат да поливат денонощно дорде всичко не стане така както си беше. Аман от дебилщина....

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Станислав да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...