За по-добро бъдеще на кв.Възраждане I гр.Варна.Изискваме асфалтиране, улично осветление и подобряване на чистотата

Уважаеми граждани,

 

Изразяваме загрижеността си относно състоянието на квартал "Възраждане" и се обръщаме към вас за подкрепа в нашата борба за подобрение на инфраструктурата и условията на живот в нашия квартал. Със сигурност споделяме вашите притеснения относно липсата на асфалтиране, наличието на множество дупки, прах и чакъл на улиците, както и отсъствието на улично осветление.

 

С цел да добием вниманието на компетентните органи и да изискаме действия в тази насока, ви приканваме да подкрепите нашата петиция. Ето някои основни точки, които бихме искали да бъдат включени в петицията:

 

1. Асфалтиране на улица "Венета Славчева" и пресечната улица "Иван Троянски": Постоянното съществуване на дупки и неравности на пътното платно представлява риск за безопасността на пешеходците и автомобилите, особено през дъждовни и зимни условия. Искаме от компетентните органи да предприемат мерки за асфалтиране на тези улици, което ще подобри условията на движение и безопасността.

2. Изграждане на улично осветление: Липсата на подходящо улично осветление засяга нашата сигурност и удобство. Това създава мрачни и несигурни условия за престояване и движение през нощните часове. Призоваваме отговорните органи да предприемат действия за изграждане на улично осветление, което ще подобри видимостта и безопасността в квартала ни.

3. Поддържане на чистота и подобряване на обществените пространства: Молим отговорните органи да се грижат за редовната поддръжка на улиците и обществените пространства в квартала, включително почистване на прах и мръсотия. Това ще помогне за подобряване на общата обстановка и визия на квартала ни, като се създадат по-приятни и хигиенични условия за всички жители и посетители.


Добринка Панайотова    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Добринка Панайотова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...