Да подкрепим доц. Радка Савова за несправедливото отношение спрямо нея!

Скъпи деца с диабет родители, пациенти, вчера на 14.12.2022г. без предупреждение, по най-гадния и неуважителен начин, бе уволнена доц. Савова! Без причина уволняват най-отдаденият лекар, прекрасен човек и ерудирана личност, преподавател в Медицинска академия и един "лекар на народа", както преди години децата с диабет бяха номинирали доц.Радка Савова. Лекар, изцяло отдаден на професията си, който достойно спазва дадената Хипократова клетва. Лекар, който е спасил хиляди деца - нашите деца! Всички ние сме възмутени от унизителното освобождаване или по точно казано изхвърляне на този достоен за поклон лекар доц. Савова. Затова ръководството на Национална асоциация на децата и младите хора с диабет, кани всеки, който има възможност утре 16.12.2022г. /петък/ в 11:00ч. да дойде пред входа на Педиатрията проф. Иван Митев София и да искажем ЗАЕДНО своята подкрепа към лекаря, който заслужава уважение и признателност за годините, през които посвети своя живот за нашите деца.

За тези от вас, които нямат възможност да присъстват, могат да подпишат петицията в подкрепа на доц. Савова.


Ще настояваме за среща и обяснение от изпълнителния директор на болницата, както и на екипа, който е участвал във вземането на това унизително решение. Изготвили сме официално писмо, което ще бъде входирано в Педиатрията, така също и в Министерство на здравеопазване, Министерски съвет и Парламента.

Благодарим ви! 


Национална асоциация на децата и младите хора с диабет    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Национална асоциация на децата и младите хора с диабет да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...