Изграждане на паркур парк в град София, Западен парк

Здравейте! Паркур обществото в България се нуждае от съоръжение, на което да практикува. За втора поредна година в България се провежда световна купа по паркур, а състезателите ни нямат къде да упражняват триковете и съчетанията си. Подкрепени сме от Федерацията по гимнастика и имаме достъп до залите им, но те не са точно това, от което имаме нужда като съоръжения. Както всяко голямо общество с хибридна насоченост към спорт и култура, желаем най-после да получим място, на което можем да тренираме любимия си спорт. От Рекриейт София искаме да променим това. Можете да ни подкрепите, като подпишете тази петиция. Паркур паркът ще бъде с приблизителни размери 750 кв. м. и ще се намира в София - Западен парк, район Илинден. Благодарим ви, действаме!

Сдружение "Спортен клуб Рекриейт - София"    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Сдружение "Спортен клуб Рекриейт - София" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.