До Митрофанова: препарирайте Путин в стъклен бидон и го турете в Крим да го гледат туристите

Скъпи съотечественици,

поклонници на кагебисти, борци със соросоиди, илумунати, рептили и птеродактили, на днешния прекрасен празник - рожденния ден на Владимир Владимирович, неговия 70-годишен юбилей, спонтанно, все едно падна кемтрейлс от небето, ни осени една прекрасна идея, която смятаме да предложим чрез г-жа Митрофанова на политическия естаблишмънт в Масква!

Както знаете, според дълбоките традиции на московското християнство, великите лидери, оставили ярка следа в историята, се препарират и се турят в стъклен саркофаг на Червения Площад да ги гледат туристите, да им се кланят поклонниците, отишли на хаджилък в меката на руслямската религия.

Заради покварата на джендъри и лоши американци тази традиция почна да изстива през последните десетилетия. За разлика от Соца днес хората се редят на опашки за хамбургери, айфони и гучи, вместо да ходят да гледат мумията на Ленин!

В светлината на тези негативни развития, мислим за много удачно да се удари още един гвоздей в ковчега на англосаксонските сатанисти. Чрез своите гениални решения и непоколебима воля Владмир Владимирович Путин разби свеетовния ред на Вашингтон и Брюксел и заслужава също като Ленин да бъде почитан!

За да се подчертаят неговите епохални постижения, считаме, че е най-добре като предаде Богу дух Владимир Владимирович да бъде препариран като Ленин, да го турят на плажа в Крим в стъклен бидон, за да го гледат от всички страни, да му се възхищават и да му се кланят туристите, стичащи се от всички краища на планетата на руската ривиера!

Считаме, че подготовката за процедурата по мумифициране, трябва да започне сега, защото не се знае какво може да се случи!

Уралвагонзавод заедно с танкове, трябва да развие високата технология на бронираните бидони от стъкло, за да не отиде соросоид и да го счупи! Защита от 5G, нанороботи и микрорептили също трябва да е налице! Това ще е бидеон БЕЗ АНАЛОГ! Все пак няма да се туря в него кисело зеле!

Молим, нашето предложение да се вземе сериозно и подготовката да започне незабавно!

С възхищение:

сум билюк поклонници и почитатели на Владимир Владимирович, КГБ и СеСеСеРе!

п.п.:

Молим, за Костадин Костадинов да осигурите бунгало точно срещу бидона, той е много заслужил!

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Иван Панчев Иванов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...