Среднощен шум (силна музика) в кв. Прослав

Уважаеми Дами и Господа,
От името на живущите в кв. Прослав, бихме искали да подадем жалба и да изкажем възмущението си от безсилието или липсата на желание у контролиращите органи да накарат собственика и персонала на едно заведение да спре или поне да намали шума от купоните, които се вихрят понякога до 5 часа сутринта.
Става въпрос за плувен комплекс "Колибри", който се намира на околовръстния път на Пловдив, в дъгата между отбивките за кв. Коматево и кв. Прослав.
Въпросното заведение извършва тормоз над жителите на квартала все по-често, като обажданията до спешен номер 112 и дежурните районни управления не дават голям резултат.
Последният случай е от 16-17.07, когато музиката утихна едва след 4:00 часа сутринта, въпреки многобройните обаждания, подадени сигнали и твърдението от служителите на РПУ, че няколко пъти екип на полицията е бил на място и е съставил протокол.
Моля да се предприемат мерки и да се наложат административни санкции срещу нарушителите, както и да не се допуска подобно поведение за в бъдеще.
Благодарим Ви предварително!


Жители на кв. Прослав    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Жители на кв. Прослав да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...