БЕЗПЛАТНА СИНЯ ЗОНА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОЛИ В ГР. ПЛОВДИВ

9C0918EC-EFAA-4AB0-96D1-987FAC58408B.jpeg
Въздухът в гр. Пловдив е един от най-мръсните в цялата страна. Една от основните причини за това са автомобилите, които непрекъснато отделят вредни вещества в атмосферата и тровят родителите ни, децата ни и нас самите.

Ние се борим за:

1. Запазване на БЕЗПЛАТНА Синя зона в гр. Пловдив за собственици на електромобили - физически или юридически лица.
2. За електромобили, които се отдават под наем, Синя зона да е до 3 часа да е БЕЗПЛАТНА
3. Общински зарядни станции, на преференциални цени.

Такса за паркиране на тротинетки и велосипеди няма! Електроавтомобилът е превозно средство, което не замърсява по никакъв начин околната среда! Време е да се въведат облекчения за собствениците на такива автомобили и да се стимулира все по-широкото им използване! От нас зависи в какъв град искаме да живеем ние и децата ни!

В момента, съобразно правилата, установени в НАРЕДБА за организацията на движението и паркирането на територията на община Пловдив и НАРЕДБА на ОбС Пловдив за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Пловдив, се заплаща такса от всички автомобили, които паркират в зоните за платено паркиране тип  "Синя зона”, като изключение са единствено електрически превозни средства /ЕПС/.

С настоящата петиция желаем да бъде ЗАПАЗЕНО облекчение за електромобилите – да не заплащат такса за паркиране в Синя зона, в гр. Пловдив!

Бъдещето ни зависи от нас! 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Владимир Темелков да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )