Излизане на България от съюза на НАТО

Скъпи съграждани, всички ние сме свидетели на негативите ,които ни донесе членството в НАТО, Разпадането на великата Българска армия/ около 150хил.допреди членството ни / , отдаването на наши военни бази на чужди правителства в техен интерес ,наслояването на омраза към братски народи,които са се жертвали за СВОБОДНА и НЕЗАВИСИМА България ! Свидетели сме и на неефективтоста на този съюз.

Българския народ вече осъзнава ,че членството ни в НАТО и неговата политика,грубо нарушава интересите на България в икономически и геополитически аспект ! Членството ни в НАТО не е било никога одобрявано или подкрепяно от Българския народ по демократичен път, то е решение на правителство обсужващо интересите на Америка по това време !

За това скъпи съграждани Ви моля да проявите здрав разум и оценка и нека този път Българския народ има думата !  За Свободна и независима България !!!

Инициирам петиция за излизане на България от членството ни в НАТО !

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Алекдандър Доцов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...