Петиция относно връщането на присъствено обучение в УНСС

Уважаеми колеги!  Във връзка  с настояването на студентските съвети, включително и на нашия, което се посочва като основен аргумент за връщане към присъствено обучение, огранизираме тази ПЕТИЦИЯ до ректора на УНСС проф. Димитров. На свой ред настояваме да бъде направено честно проучване сред студентите, преподавателите и служителите на УНСС какви са нагласите за връщане към аудиторните занятия, при положение, че под 30 % са ваксинираните студенти и това е сериозна заплаха за здравето на всички нас. За всички е ясно, че т.нар. КОВИД мерки няма да бъдат спазвани в университета по ред причини. Тук дори не включваме огромното неудобство, което ще предизвика подобно връщане “ на пожар” в чисто организационен и финансов план за студентите, освободили стаите в общежитията и квартирите си. В тази връзка, призоваваме Ръководството на УНСС да извърши онлайн допитване до ВСИЧКИ студенти, преподаватели и служители, за това дали да се продължи онлайн обучението: "Да" или "Не". Системата на УНСС би могла да се осъществи такова проучване и то най-ясно ще отрази каква е позицията на всички нас.
 
 
 
 
 
 
 
 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Мишел Недялков да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )