За незабавно включване в бюджета на Столична Община целево финансиране за изграждане, ремонт и подръжка на тротоарната мрежа във всички райони на територията на Столична Община

Тротоарната мрежа на София е в окаяно състояние. Това е очевидно за всички, които я ползват. Тя е трудно (или невъзможно) проходима за хора с инвалидни колички, както и за родители с детски колички. Нейното състояние подлага на опасност от нараняване и контузии трудно подвижните хора. Смятаме, че е недопустимо в столицата на България, която концентрира огромен финансовия ресурс, да не разполага с удобни, подържани и проходими тротоари, по които спокойно да могат да се предвижват хора със затруднено движения, хора в инвалидни колички и родители с детски колички. Тази петиция цели да предизвика незабавна реакция от страна на Столичен общински съвет и да бъдат целево отпуснати средства за изграждане, ремонт и подръжка на тротоарната мрежа във всички райони на територията на Столична община.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Благой Бойчев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )