Искаме свободен достъп до Университета, равноправен достъп до образование!

  

Уважаеми Г-Н Ректор,

Във връзка с Ваша Заповед №963 от 08.12.2021г.,

Ние задочните студенти от първи курс в УХТ направихме вътрешно проучване, анкета.

Изхождаме от факта, че в Университетите се подвизават свободни хора, които без притеснение могат да изразят своето мнение.

Резултатите от допитването са следните:
Около 75% от студентите са неваксинирани и според вашата заповед, ние трябва да се тестваме 2,3 пъти седмично, за да присъстваме на упражнения. Към тези 75% се присъединяват и други колеги, които подкрепят нашето становище.
А то е :
Изразяваме несъгласие със задължителното изискване за Зелен сертификат, за да продължим нашето Образование!
Добре разбираме, че ако не се тестваме или ваксинираме, няма да получим този сертификат, ако не го получим - няма да бъдем допуснати до упражнения, ако не бъдем допуснати до упражнения - няма да имаме заверки, което ще ни лиши от възможност до се явим на изпити и това ще е краят на нашето следване!
Тук можем да добавим също и финансовата, медицинската и моралната част!
Макар да осъзнаваме безспорните предимства на присъствената форма на упражненията, предпочитаме да преминем към онлайн форма на обучение, докато преосмислите вашата позиция!

Настоятата петиция ще бъде съпътствана от Декларация - Възражение, изготвена с помощта на Адвокати, Доктори и други Специалисти в областа на правото и защита правата на човека.

Ние искаме Университетът да остане СВОБОДНА ЗОНА за хора, учещи и работещи затова, България да бъде едно по-добро място за нашите деца и внуци!

С уважение и Признателност за всичкия Ваш Принос,
Задочните студенти от първи курс на УХТ

18.12.2021г.


Студенти Задочно Обучение - 1 курс. УХТ    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Студенти Задочно Обучение - 1 курс. УХТ да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...