Петиция за своевременното изграждане и пускане в експлоатация на нов спортен салон за учениците от Националната финансово-стопанска гимназия в София.

zaglavka2-980x265-980x265.pngТАЗИ ПЕТИЦИЯ НЕ Е СРЕЩУ НИКОГО. ТЯ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ОБВЪРЗАНА ПО НИКАКЪВ НАЧИН. ТЯ Е ИЗЦЯЛО В ПОДКРЕПА НА БЪРЗОТО И КАЧЕСТВЕНО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ СПОРТЕН САЛОН В НФСГ.

 

Уважаеми ученици, родители и учители,

вече повече от година се обсъжда само на хартия, изграждането на нов физкултурен салон в НФСГ. Решение за изграждането на спортни съоръжения е взето преди малко повече от година.

25 млн. лева за физкултурни салони в училища в цялата страна

Обявиха поръчките за 15 нови училищни салона за спорт

Обявиха поръчки за първите 15 училища, в които ще се изграждат физкултурни салони

Министерството на спорта отделя средства за новите салони, но година по-късно всичко е само на хартия.

Държавните и общинските институции, от които зависи изграждането вече няколко месеца си прехвърлят отговорностите и дават празни обещания.

В този списък са държавни училища, които нямат нормални условия за спорт. В НФСГ учат близо 950 деца. Те също заслужават да спортуват.  За разлика от общинските училища, държавните са недофинансирани и оставени в разруха.

Тази дискриминация към учениците от тези училища, техните родители и учителите не може да продължава.

Моля всички, граждани да се включат в тази петиция. Нека подкрепим едно държавно училище и след това да подкрепим и останалите в списъка.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Justice Citizens BG да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...