Изграждане на обходни пътища на град Айтос за да се изкара трафика на тирове от град Айтос

  1. Изграждане на обходни пътища на град Айтос за да се изкара трафика на тирове през град Айтос. Айтоски проход свързва Северна България с Южна и това обуславя огромния трафик на коли, камиони и тирове. Трафика минава през целия град и поради тази причина и опасния наклон има над 20 смъртни случая, много ранени. Само за една година време Айтос даде нови жертви, като млада жена изгоря жива притисната в колата си от връхлетелия отгоре им тир. Както и преди седмица млад мъж и двете му деца, момче и момиче бяха убити от натоварен със жито тир. Седемнадесет годишно момче е с опасност за живота затова, че е бил пешеходец на тротоарът, когато го връхлита тира Моля подпишете петецията за да се изведе трафика от град Айтос и да не даваме повече свидни жертви! 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Динко Динев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...