Връщане на техническите училища (техникумите).

Петицията има за цел да спре разпада в образованието и да върне техническите профилирани училища като водещи в образованието, като в тях да се изучават от самото начало само предмети нужни за изграждането на добри специалисти във всички направления на обучение. Идеята е в България да има знаещи и можещи хора! Нещо, което беше размито, чрез преструктурирането на техникумите в гимназии и занижаването на изискванията за постъпване и обучение в тези училища. Ако тази петиция набере достатъчно подписи тя ще бъде изпратена до горни инстанции вземащи решенията в образованието, а също и до икономическите институции, които трябва да отпуснат средства това да се случи. Желая на всички участници здраве и повече успехи!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Божидар Трифонов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...