ЗА ДЕКЛАРАЦИЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОТНОСНО ПОЛИЦЕЙСКОТО НАСИЛИЕ НАД МИРНО ПРОТЕСТИРАЩИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ

Насилието и гаврата от страна на органите на властта са извращения, които  са недопустими в една цивилизована държава (общност ).

Не съществува оправдание за това, което е направено.

За да е категорично ясно и без сянка на каквото и да е сънмение, че на никоя власт няма да й хрумне да помисли за подобни действия, нека поискаме народни представители, които ние с вас сме избрали в настоящето народно събрание да гласува  декларация с която осъжда насилието над мирно протестиращи български граждани .

С подписването си упълномощавам Тони Атанасов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.