Без повече жертви в яз. Копринка! Незабавни мерки преди поредния случай!

Достатъчно човешки животи отне язовор Копринка. Всяко лято наблюдаваме едно и също безхаберие. Да спрем да бъдем зрители и да принудим отговорните за това институции да се задействат. Не е от значение възрастта на загиналите, но главно са младежи. За 2021-ва година жертвите за съжаление вече са две, а до края на лятото има немалко време. Нека не чакаме следващата и поредна, за да се вземат мерки. Грешка е първият път, всеки следващ е от глупост. Моля, подпишете петицията и я разпространете в социалните мрежи, за да стигне до повече хора. Благодаря за подкрепата, правим го за нас!

С подписването си упълномощавам Владимир Ралев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.