,,СЕМЕЙНИ ВОЙНИ,, , Извинете се публично!

Предаването, достигнало своя ефирен апогей на некомпетентност с въпроса: ,,АКО СТЕ ГРОЗНА ЖЕНА, КАКВА ПРОФЕСИЯ БИХТЕ ИЗБРАЛИ, ЗА ДА НЕ СЕ СРЕЩАТЕ С МЪЖЕ?,, ,поражда недвусмислена дискриминация, основана на външен вид и фактори, независещи от потребителите и публиката на шоуто. Аспектизмът, изразен по време на епизода дава ясно пристрастие и обозначеност, че има определени работни постове, съотвестващи на естетическите дарби на човек (в случая - на жените). В 21-ви век публични достояния от такъв характер са абсолютно неприемливи и несъмнено заслужават съответната рестрикция. 

Подписката се организира с цел публично извинение на всички жени, а в частност и засегнатите такива, както и за проявено лекомислие и опит за вменяване на несъществуващи фактори, обуславящи позицията на жената в обществената пирамида, въз основа на външни показатели!

Въпросът е поставен във фейсбук страницата на ,,Семейни войни,, на 16.03.2021г. в 14:00ч. и излъчен в своето ефирно време в 18:00ч.218358178_3008898242728394_212465709925316731_n.jpg

Въпреки, че въпросът датира от преди 5 месеца, считано от днешна дата, подобни спекулации и изказвания несъмнено трябва да получат внимание, както и да се прекрати тяхното популяризиране!

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Чериса Нанова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...