Отнемане на българското гражданство на Слави Трифонов за измама и предателство срещу българския народ

0000496932-article2.jpg

Ние долуподписаните български граждани и избиратели от България и чужбина обявяваме искането си за отнемане на българското граждансто и обявяване за persona non grata на шоумена-политик Станислав Трифонов заради използване на изградения си имидж и популярност за подвеждане и измама на българските избиратели на изборите за парламент на 11-ти юли 2021-ва година, обявявайки предизборно, че ще предложи нови, млади, политически необвързани кадри за съставяне на правителство, а в крайна сметка предложи стари бивши партийци, участвали в упралвнието и унищожението на България!

Трифонов покани ДПС за съставяне на кабинет!

Долу националните предатели!

Да живее България!

С подписването си упълномощавам Emil Rusanov да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.