За достъп до НОИ Бургас

  • Гражданите на град Бургас настояват общината да осигури подобаващ за публична сграда достъп до главния вход на НОИ, който да е достатъчно удобен за всички и подобаващ на град като Бургас, имащ претенции да бъде културен, туристически и икономически център. 
  • От известно време лицето, което притежава терена, е поставило портал и го поддържа заключен. Друг нормален достъп до този вход няма. Възможностите са заобиколни, черни пътеки, често кални, дълго обикаляне покрай блокове и зле поддържани тротоари. Достъпът до сградата е допълнително затруднен от съществуваща, неизвестно защо, ограда, която не позволява придвижването по най кратък и удобен маршрут. Гражданите, които имат нужда от услугите на НОИ срещат големи затруднения, докато се ориентират по необозначено трасе, покрай стари, рушащи се сгради. Тези, които най често имат нужда от услугите на НОИ са пенсионери заради достигане на възраст, хора в неравностойно положение поради физически недъзи, майки в майчинство с колички.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Милена Димитрова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...