Да подкрепим доцент Петър Атанасов от УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“

По повод нашумялата в медиите проверка, която се води срещу УМБАЛСМ” Пирогов” и по- конкретно към клиниката ръководена от доцент Петър Атанасов, ние, като негови пациенти и близки, роднини, приятели и колеги  на излекуваните от него хора, останали на този свят с негова помощ, бихме искали да го подкрепим и да засвидетелстваме БЕЗУЛОВНОТО си доверие в неговите умения и качества като медик и човек.

Доцент Петър Атанасов е авторът на най-успешния и доказано работещ Covid-19 протокол за лечение на коронавирус у нас.

Доцент Петър Атанасов спаси живота на ХИЛЯДИ българи в Ада на пандемията у нас. Той не напусна пределите на болница "Пирогов" с месеци, докато мнозина избраха да си пускат отпуск и болнични и отказваха да влизат в Covid секторите.

Доцент Петър Атанасов превърна болница "Пирогов" в еталон за лечението на болни от коронавирус. Заради неговите знания и професионализъм пред болницата се виеха километрични опашки месеци наред в разгара на пандемията.

Днес доц. Атанасов е враг на народа, защото си позволи да приема И ЛЕКУВА пациенти с усложнения от COVID- 19.  

Призоваваме всички, чиито живот е спасен от ръцете и знанията на доцент Атанасов и вярват в неговата добросъвестност като човек и медик да подпишат тази петиция и да застанат зад него редом с нас!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Vladimir Dimitrov да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...