Против Садково Стопанство на яз. Малко Шарково

Във връзка със Съобщение с Изх. Номер ПВ-16/14.06.2021 на МОСВ относно обявяване откриването на процедура за издаване на разрешително за ползване на воден обект (акваторията на яз. Малко Шарково) с цел аквакултури и свързаните с тях дейности. Ние, представители на риболовни клубове и сдружения, както и любители риболовци от  цяла България, изразяваме КАТЕГОРИЧНОТО СИ НЕСЪГЛАСИЕ част от акваторията на яз. Малко Шарково да бъде предоставена за изграждане на садково стопанство, както се заявява в Инвестиционно Предложение „Изграждане на садкова инсталация с до 40 броя производствени садки“. В израз на нашето несъгласие прилагаме списък с нашите имена, населено място и личен подпис.

Димитър Колев Димитров    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Димитър Колев Димитров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.