ГЕШЕВ ВЪН! Незабавна оставка на Иван Гешев!

От сряда, 09.06.21г. от 08.30ч. БОЕЦ обявихме ежедневна блокада на всички входове на съдебната палата под надслов „ГЕШЕВ ВЪН!”

Пред главния вход на Съдебната палата, гражданите могат да се присъединят и към подписката в подкрепа на настояването ни за незабавната оставка на Иван Гешев от поста главен прокурор и от съдебната система на България. Тези, които нямат възможност да се подпишат на място, могат да го направят тук чрез онлайн-петицията.

А ако можете да подкрепите блокадата на място, ще се радваме да обединим сили и заедно да се преборим за постигането на тази ключова цел, с която да се доближим до крайното отстраняване на мафията от българската държавност. Гражданите и дейността на институциите няма да бъдат възпрепатствани, но няма да допуснем повече Гешев да скверни съдебната палата! В това ще се изразява блокадата - няма да допускаме повече Гешев да влиза в сградата!

Да си заминава, да си събира боклуците, чекмеджетата и пачките и да заминава в зайчарника, в сараите, в хотел Берлин, или където си иска. Но повече няма място в съдебната палата, освен, като арестант. Търпението ни се изчерпа.

Наложените санкции по закона "Магнитски" от американското правителство на Пеевски и други политици, олигарси и държавни служители ясно показват, че в България прокуратура няма! БОЕЦ можем да го потвърдим, защото срещу посочените от правителството на САЩ лица, включително Пеевски и Бойко Борисов (действащ партиен лидер) сме внасяли многкратно сигнали за корупция, злоупотреба с власт и други престъпления и винаго прокуратурата НЕ е намирала данни за извършени престъпления.

Гешев и преди него Цацаров превърнаха прокуратурата в мутренска бригада за защита интересите на мафията и бухалка срещу неудобните. Затова и мафията си назначи Гешев за главен прокурор.

Знаем, че докато Гешев е на върха на прокуратурата, всеки опит за промяна, за справедливост, за борба с корупцията и съдебна реформа е обречен. И всички, които заявяват, че са за съдебна реформа и борба с мафията и корупцията би трябвало да ни подкрепят, ако са честни към избирателите си. А изборите наближават. Няма място за лицемерие, и празни приказки, време е за действия. Така ще познаем принципните и последователните.

Битката продължава!
СПОДЕЛЕТЕ! И подкрепете!


Гражданско движение БОЕЦ - България Обединена с Една Цел    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Гражданско движение БОЕЦ - България Обединена с Една Цел да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )