Петиция за създаване и приемане на закон за контролирана евтаназия в Република България

Здравейте в държавата ни открай време хората са по-онеправдани от животните и смятам,че това трябва в най-скоро да се промени!Водени от едно християнско милосърдие ние обричаме обречените да страдат неистово,за да успокоим всъщност нашата съвест!Да кажем,че сме помогнали,а всъщност ние сме удължили мъките на близките си отказвайки им края, който би им донесъл облекчение от болките и мъките! Това на животните не е отказано,в редица европейски държави не е отказано и на хората!Защо ли, защото това не е самоубийство по догматичния начин, който ни е насаден, това е избавление в случаите когато"чакаме човека да се отърве от мъките", това не е ли жестоко,не безмилостно е и е време да приемем законна форма,чрез която да постъпваме хуманно! Естествено контрол трябва да има, трябва да бъде уважен и личния избор и затова призовавам за разрешаването на контролирана евтаназия в България! Възможно най-скоро!Призовавам ви в името на сина си Стефан, който в момента е оставен да умира в адски мъки и всички в това положение,то не е човешко,моля подпишете се,за да бъдем наистина милосърдни!IMG_20210415_081127885.jpg

Чрез подписа ми упълномощавам Рени Григорова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.