ПОДПИСКА ЗА ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ СЪС СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:

1. Подкрепяте ли запазването на лева като официална валута на Р. България?

2. Подкрепяте ли Главният прокурор на Р. България и Националният Омбудсман да се избират чрез мажоритарни избори за срок от 4 години?

3. Подкрепяте ли премахването на частните съдебни изпълнители (ЧСИ) и замяната им с държавни съдебни изпълнители (ДСИ)?

4. Подкрепяте ли да се спре добива на злато в България поради прекалено ниските концесионни такси и да се преразгледат концесионните договори?

5. Подкрепяте ли държавните и общинските болници да станат „лечебни заведения“, които по смисъла на закона да не зависят от печалбата и да са под опеката на бюджета на Р. България?

6. Подкрепяте ли всички деца да имат право на детски надбавки?

7. Подкрепяте ли изграждането на АЕЦ Белене, която да компенсира намалените мощности след затварянето на българските ТЕЦ-ове?

8. Подкрепяте ли въвеждането на възможност за електронно (дистанционно) гласуване на избори и референдуми, даващо право на хора в неравностойно положение, на такива с намалена или трудна подвижност, български граждани зад граница и при тежки епидемиологични обстановки?

9. Подкрепяте ли да спре презастрояването на българското краебрежие?

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Иван Тончев Тонев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...