За премахване на бариерата пред община Русе!

Съграждани, Русенци, не е ли време тази бариера да падне и тогава да видим нашите общинари как ще си паркират пред общината. Къде по нормалните държави има такива бариери, преграждащи цели улици?! Нека ги накараме да се почустват като нас, хилядите борещи се да си паркират нормално пред домовете си в центъра. От години град Русе има нужда от истинска синя и зелена зона, както е по другите големи градове, към които се числи и Русе. В Русе се направиха пет платени улици и около тях не може да се паркира! Няма талони за живущите и те са подложени на истински тормоз и страх да паркират около дома си, за който плащат данъци! Подписите ще се предадат на Кмета на община Русе и шефа на общинския съвет в Русе. Благодаря ви!

IMG_20210309_165546.jpg

Чрез подписа ми упълномощавам Васил Златев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.