Да защитим проф. Иван Илчев, който твърди, че управниците са НИЩОЖЕСТВА !

Петиция в защита на проф. Иван Илчев и неговото твърдение : „ България се управлява от НИЩОЖЕСТВА „ ! От негови състуденти:

В телевизия „ Европа „  работят само четирима  души и едно момченце с тежки логопедически проблеми... Никой не ги гледа. Но ние сме любопитни и с стремим да знаем ДОРИ ТЯХНАТА ТЪПА ПОЗИЕЦИЯ НА ГЕРБЕРАСТИ. Днес, събота, „ генералчето „Харизанов, малоумният НОЙЗИ  и някакво смешно човече с папионка, който учил при проф. Илчев и научил, че той е ВИСОКО ПРОСВЕТЕН ЧОВЕК, проповядващ  САМО ЗАПАДНИ мислители по ФИЛОСОФИЯ НА ИСТОРИЯТА и теориите на национализма. Нойзи сам си призна : „ Не съм учил история в Университета , но ще се изкажа : Илчев спада към хората , които имат раздвоение на личността – пред  камерите пропагандира бунт, за да бъдем свободни, а след това ПОДЛАГА КУПИЧКА ПРЕД ВЛАСТТА ЗА ДА МУ ХВЪРЛЯТ НЯКОЯ ЗЛАТНА МОНЕТА „. Харизанов знаейки за какво ще се говори, заяви : „ Иво Беров е расист и като хвали ДПС , въобще не се сеща , че НАШИТЕ – Вицепремиерът са разработили „ ИДИАЛНА ПРОГРАМА КАК ДА ВЗЕМАТ ОТ ЕВРОПАТА 30 милиарда „. Иво щеше за малко да му каже : „ За да ги разпределят само до приближени като тебе на ГРОБ „, но се въздържа...

Точно това има впредвид и Пржф. Илчев, че НИЩОЖЕСТВАТА КРАДЪТ КАТО ЛУДИ И СИ ЧСЛЯТ, че ще отнвесат богатството на Онзи свят.

Поканеното момче с папионка – ЕТНОГРАФЧЕ, разбиращо от ГЕНЕТИКА и КУЛТУРНИТЕ ИНФЛУЕНЦИИ ВЪРХУ ГЕНЕТИКАТА, които били ШАРЛАТАНСТВО , попита : „ ВСЪЩНОСТ, кой е Иван Илчев „? Коритаров набързо обясни / по сценарий, написан от ГЕНЕРАЛА /, че този човек, вероятно е „ПРОВОКАТОР и македонците много ще му се радват, че бламира собственото си правителство „ ! Етнографчето отсече : „ Точно така ! ДА напуска комисията, или да се гръмне” ! България не била получавала такъв удар в сърцето …от както е създадена…Този тип назначи с мошеничество свой човек от БКП за доцент. Коритаров взе думата и не я пусна близо час : „ Иван Илчев е назначил комунист, но това не е нищо, баща му БЕШЕ ИДЕОЛОГ НА ВЕЛИКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС „ ?!?!?! Всъщност, Проф. Димитров беше много далеч от разразилата се драма. Основните трудове, върхо, които се базираше мнението на ТОДОР МАРУЦОВ - ЦИГАНИНОВ, бяха тези на Проф. Петър Петров, написал близо дузина тухли за НАСИЛСТВЕНОТО ПОМАХАМЕДАНЧВАНЕ. Но, решаващата дума имаше Политбюро нао тази изпортена партия. Почти наизуст знам доклада на ДЯСНАТА РЪКА НА Т.Ж. - ЕМИЛ ХРИСТОВ, който нищо не разбира от история, но ПРЕДЛОЖИ на турците да им се турят български имена ; впрочем този малоумник искаше  България да строи и ТРЕТА металургична база в Дебелт. Това бяха хора / от Плитбюро / неуки и без конкретно образование, най-малко история. Казионните историци, като Георги Йорданов и Людмила и да искаха не можеха да спрат патриотарския устрем на велможите.Академик Илчо Димитров НКОГА НЕ СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С ПРОУЧВАНИЯ ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ СЪСТАВ НА НАСЕЛЕНИЕТО В РОДОПИТЕ, но за сметка на това, беше най- глемият специалист по Българо - Италиански отношения. А може би най - важното му дело, си остава публикуването на редица книги от " Специалните фондове ", така например " още в ранните 80 год. той публикува с блестящ коментар Дневника на Богдан Филов, извършил "революция" в Университета. После благодарение на него, се появи " Дневника "  на МРЪСНИКА - Граф Игнатиев, който е донасял на руския шпионаш, че най-големият враг на Империята е Полската емиграция и КОМИТЕТИТЕ НА  "някой си" ЛЕВСКИ. Следвайки тези му разсъждения, Азиатският департамент / външното министерство на Русия/ си е поставила като главна задача ДЯКОНЪТ ДА БЪДЕ ИЗДИРЕН И ПРЕДАДЕН НА ТУРЦИТЕ, като неудобен. Димитър Общи е бил платен руски агент и е спомогнал на пъкленото дело...Що се отнася, до самия Иван , той е блестящ учен с международно признание и по времето, когато той беше декан и 8 години РЕКТОР,нашият Унвиверситет бе оценен като от един от 500 - те най- добри висши училища в света. Според мен и Академик Гюзелев, той е напиал / заедно с проф. Митев/ най-хубавата книга за Американо - българските политически и културни връзки.На мен ми е помогнал с градивни предложения да подобря капиталния си труд: " Американският принос за Българското Възраждане.

  Защитете нашия любим състудент !

1.Д-р, ас  Пофесор Георги Генов -  БАН; главен редактор на „ Историческо-политически архив „, орган на Съюза на учените 2. Академик Васил Гюзелев ; 3. Акад. Георги Марков; 4. Проф. Нина Дюлгерова; 5. Проф. Благовеста Иванова; 6. Д-р Генадий Генадиев ; 7. Д-р Владимир Калоянов; 8. Д-р  Виолета Панайотова – Шуменски университет; 9. Розалия Максим – ПиАр на сп. „ Ист.Арх.”; 10 Пламен Пенов – художник; 11. Иван Минеков – скулптор; 12. Петър Марангозов – художник ; 13. Весела Стамболиева – учител ; 14. Чавдар Сотиров – САЩ ; 15. Екси Клисарска – САЩ; 16. Теменуга Тодорова, издател на истоарически помагала; 17. Радослав Стойчев – Чикаго, председател на ПП „ Общество за Нова България „; 18. Десислава Христова – художник, Италия; 19. Гошо Младенов – Адвокат в Торонто; 20. В цялостен вид – НАЦИОНАЛЕН СИНДИКАТ : „ ЗАЩИТА „ ; 21. Саня Исайлова – изкуствовед и галерист; 22. Димитър Ляхтов – Синдикат „ Защита „; 23. Георги Станев, производител, Галата; 24. Йорданка Алексиева – учителка , Алфатар; 25. Христо Ангелов, инж. – Чикаго; 26. Елица Генов, психиатър, Бостън, САЩ; 27. Джунко Имаи, Япония, специалист по българска история; 28. Снежана Атанвасова – "Системата ни убива"...


Д-р, ас Проф. Георги Генов, БАН, главен редактор на "Историко - политически архив", орган на Съюза на учените в България    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Д-р, ас Проф. Георги Генов, БАН, главен редактор на "Историко - политически архив", орган на Съюза на учените в България да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...