Пешеходен достъп от кв.Прослав до Гребна база

Достъпът за гражданите от кв.Прослав (гр.Пловдив), на които се налага да се придвижват пеша до Гребна база, е почти невъзможен. От светофара на кръстовището бул.”Пещерско шосе” с ул.”Елин Пелин” в посока Гребна база ,по ул.6-ти септември, няма нито един тротоар или обезопасен път за пешеходци. Същото важи и за ул.”Парк Отдих и култура” – единственият възможен достъп е през улицата, която винаги е изключително прашна и кална заради постоянно преминаващите камиони. Предвид разрастващия се кв.Прослав и все повечето нови сгради в района, където вече живеят много млади семейства с деца, смятаме, че е абсолютно необходимо да бъде изграден тротоар и обезопасен път, по който всички ние бихме могли да се придвижваме с колички (детски и инвалидни).

Чрез подписа ми упълномощавам Елена Минова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.