В подкрепа на приют “Оскар и Лора “ Благоевград

8D3DE0AD-14FA-4D2D-B18E-DA24ADBD865F.jpegЗдравейте , тази подписка е в подкрепа на приют за кучета създаден от сирака Бойко Гренцке . Фондацията се издържа само на дарения и животните живеят на тези дарения от добри хора . Община Благоевград не е помогнала финансово на този приют и затова искаме тази петиция да стигне до кмета и отговорните за общинските средства . Дори и малко да се отдели ще е в полза . Без приюта в града ще е пълно с бездомни кучета , а хората неискат това да става , така че това е едно от спасенията . Отделете малко от времето си и нека покажем , че можем да изразим позицията си и да направим нещо добро заедно , нека покажем колко хора подкрепяме дейността на Бойко !!!


Център за временно пребиваване Оскар и Лора - Бойко Гренцке    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Център за временно пребиваване Оскар и Лора - Бойко Гренцке да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...