В подкрепа на приют “Оскар и Лора “ Благоевград

8D3DE0AD-14FA-4D2D-B18E-DA24ADBD865F.jpegЗдравейте , тази подписка е в подкрепа на приют за кучета създаден от сирака Бойко Гренцке . Фондацията се издържа само на дарения и животните живеят на тези дарения от добри хора . Община Благоевград не е помогнала финансово на този приют и затова искаме тази петиция да стигне до кмета и отговорните за общинските средства . Дори и малко да се отдели ще е в полза . Без приюта в града ще е пълно с бездомни кучета , а хората неискат това да става , така че това е едно от спасенията . Отделете малко от времето си и нека покажем , че можем да изразим позицията си и да направим нещо добро заедно , нека покажем колко хора подкрепяме дейността на Бойко !!!

Център за временно пребиваване Оскар и Лора - Бойко Гренцке    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Център за временно пребиваване Оскар и Лора - Бойко Гренцке да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.