ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БИВША БАЗА ЗА УЧЕНИЧЕСКИ ОТДИХ В МЕСТНОСТТА „Кирека” (обл. Шумен) НА ФОНДАЦИЯ „ГАЛЕН ТЕМЕЛКОВ” ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СЪЗДАВАНЕ НА ПРИРОДНА АКАДЕМИЯ

  Фондация „Гален Темелков” стартира проект - “Природна Академия Дух и Познание”,  свързан със създаването на учебно-творческа база за ученици от цялата страна. Академията ще бъде действаща през цялата година и там те ще могат да изучават природни науки, като приоритетни са дисциплините химия и биология, да черпят знания от известни лекари, преподаватели и научни работници, а и да обменят опит помежду си. Освен заниманията свързани с научни дисциплини, ще се развиват спортни и творчески дейности, превръщайки академията в място, където споделените интереси ще бъдат развивани и усъвършенствани. По този начин умът ще израства успоредно с духа и ще изкове в децата ни устойчивост, сила и вяра. Преподаватели и лектори ще бъдат утвърдени учители от профилираните гимназии в страната, преподаватели от МУ-и и колежи от България, както и гост-лектори от чужбина. 

  Теренът, върху който желаем 

да построим нашият учебно-творчески център, е един стар лагер под Мадарските скали, който пустее и е оставен на разрушенията. Това е място, където участниците ще придобиват познания за културата, бита и традициите на един от най-старите народи в света – българският. Имотът е бивша база за ученически отдих на пионерски лагер „Антон Иванов” в местността „Кирека”, общ. Каспичан и се намира извън регулационните граници край гр. Каспичан, в близост до кв. Калугерица. Към този момент сградите, които се намират в имота са полуразрушени и непригодни за ползване. При възможност да стопанисваме имота, ние ще възстановим с наши средства сградите, като ще ги използваме единствено и само във връзка с целите на фондацията, те няма да се отдават за други нужди или на други ползватели, както и ще бъдат използвани с отговорност и постоянен надзор. За нас това е начин да съградим отново част от света. Имаме нужда от Вас, от съзидателната сила и помощта на всеки, който се припознава в нашите цели и  проекти. За да сътворим заедно и да покажем, че има чистота и съзидателност в света, без значение, че това вероятно звучи утопично, защото ако няма идеали, няма да съществува и света.

  За осъществяването на този проект се обръщаме към Вас за съдействие. Подписката цели да ускори процеса по предоставяне на терена на фондацията и съответно стартирането на неговото възстановяване. Публично ще бъдат обсъдени всички клаузи и условия, за да бъдат ясни и чисти пред държавните и обществени институции, както и пред цялото общество, бъдещите намерения по реализирането на проекта.

  Повече за Фондацията можете да прочетете на фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/foundationgalentemelkov/ и на нашия сайт - http://foundation-gt.com/ .

156154437_169056888194389_3386356555050191942_n.jpg


Фондация "Гален Темелков"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Фондация "Гален Темелков" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )