В подкрепа на адвокат Елица Буенова!

Подписка

Настоящата подписка е във връзка с дисциплинарно дело, образувано от Софийски адвокатски съвет по дисциплинарна преписка №256/2020г. срещу адвокат Елица Буенова Саркисова-Коцинова от САК.  

Всички тези обвинения, които са повдигнати срещу адвокат Буенова, са един пълен абсурд!

Относно обвинението, че е обиждала ,,НЕВИННИЯ“ господин Георги и че го е заплашвала, че ще го вкара в затвора:

Този ,,невинен“ Георги, вече трябваше да е там! Още след първата катастрофа, която се случва на 08.12.2018г. не са взети необходимите мерки и разследването по делото е продължило прекалено дълго, книжката на Георги не е отнета и поради тази причина той причинява втора катастрофа! А тя е с фатален край за едно дете, което благодарение на неразумното шофиране на Георги, не успя да изживее живота, който тепърва му предстоеше! Почерни едно цяло семейство!

Относно протестите, които се твърди, че са организирани от адв.Буенова:

Ще посочим, че те са законни, с уведомление и разрешение от Община Плевен и са организирани от близките на загиналото момче, а не от адвокат Буенова! Тя единствено и само ни подкрепяше във всеки един момент, защото е съпричастна с болката и страданието на всеки един от нас. Искаме призивът ни за справедливи и ефективни присъди да бъде чут и Георги да бъде наказан. Не виждаме какъв е проблемът адвокат Буенова да ни подкрепя във всеки един момент, даже напротив – гордеем се, че такъв човек разбира и е съпричастен към каузата ни.

Георги Монов се опитва с всички тези обвинения да отстрани от пътя си адв.Буенова, защото тя се бори за правдата! Той знае, че тя ще направи всичко възможно, за да възтържествува справедливостта и изпитва страх.

Най-абсурдно е обвинението, че адвокат Буенова не упражнява съвестно своята професия, уронва престижа й и е недостойна да бъде адвокат:

Адв.Буенова не уронва престижа на адвокатската професия, а напротив - тя подобрява авторитета на адвокатската професия! Това е Адвокат и Човек с главна буква! Колегите й трябва да взимат пример от нея, защото много от нас са се сблъсквали с адвокати, които гледат не да помогнат, а да изкарат хонорара си!

Адвокат Буенова упражнява съвестно професията си и е достойна за уважение личност. Тя е един стойностен човек, който съпреживява всяка болка с нас! Не ни омайва главите с празни обещания, а ни поглежда в очите и ни казва какво реално можем да очакваме.

С всичко, което прави се стреми да бъде полезна не само на клиентите си, а на цялото общество!

А какво се получава - от повереник, се превръща в обвиняем!

Адвокат Буенова е отличен и безупречен професионалист, отговорен човек с висок морал. От нея може да се очаква само коректност, постоянство и отдаденост. Изключително борбена и отдадена на каузата си, уникален професионалист и човек. Благодарение на своите личностни качества, изградени през годините с много труд, постоянство и целеустременост, тя успява да помага на хората, които често пъти не могат да изкажат с думи своите благодарности и възхищение.

Не допускайте да бъде наказана за обвинение, което няма общо с истината!  

С настоящата подписка:

Призоваваме Софийски адвокатски съвет да оттегли дисциплинарното обвинение срещу адвокат Елица Буенова Саркисова-Коцинова или Дисциплинарният съд да я оправдае за безумните обвинения, които са отправени към нея!  


Ваня Феликс Брезоева    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ваня Феликс Брезоева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...