Незабавна промяна на системата за сметопочистване в град Варна!

Създаване на подземни контейнери в централните части на града и блоковите жилищни пространства! Връщане на системата от 2016 г за жилищните пространства с къщни постройки, където бяха раздадени кофи за смет на всяко домакинство и извозването ставаше по график два пъти седмично! В сегашната ситуация, ежедневно сме свидетели на препълнени и разпилени кофи с размерите на незаконни сметища! Поставяне на контейнери на всяко кръстовище със създаване на предпоставки за ПТП поради намалена видимост, пречене на движението, разпиляване на боклука от клошари и наркомани, умишлено палене, с което се замърсява и въздуха, липса на капаци в 80% от случаите, което води до разпиляване на боклука при вятър!

Чрез подписа ми упълномощавам Любен Пенев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.