За заменянето на 3-ти март с 24-и май, 6-ти септември или 22-и септември като национален празник на България

Two_headed_snake_-_final_-_double_compressed1.jpg

Уважаеми български граждани,

 

Националният празник на всяка една страна по света е ден на националната гордост. Гордост  от  някакво върхово историческо постижение на съответния народ. А върховото постижение винаги е плод на всеобщи целенасочени действия - воля, борба, усилия и жертви за постигането на поставената висока национална цел. Народ, постигнал такава цел е субект на историята си.

От тридесет години вече България има за национален празник една дата, на която ние, българите сме били не субект, а обект на историята - ден, в който не само нито един българин не е взел дейно участие, но дори не е присъствал на историческото събитие.

Резултатът от всичко това е, че вместо на този ден да вдигнем гордо глави, ние коленичим покорно във възхвала на една чужда, доказано враждебна нам държава. Вместо ден на на националната гордост, имаме ден на националното самоунижение.

Моля да подпишете предложената петиция за замяна на настоящия несъстоятелен и унизителен национален празник с ден, който наистина е повод за национална гордост от собствените ни постижения и ще служи за обединяване на нацията ни, а не за нейното разделение.

Благодаря!

Подпишете тази петиция

Подписвайки се, приемам, че Борислав Мишев ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.


Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели:
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...