Отмяна на заповедта за задължително носене на маски!

Ние хората подкрепящи петицията за отмяна на задължителното носене на предпазни маски на всички обществени места на територията на Реппублика България, искаме да се отмени тази заповед понеже тя е противозаконна и противоконституционна наредба в разрез с двадействащи, не отменяни закона:

Закон за здравето.

Чл.63, Ал.9Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 4 и 7, като средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети.

Закон за ограничаване носенетона облекло, прикриващо или скриващо лицето.

Чл. 1. Този закон урежда ограничаването на носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето.

 
 
Чл. 2. (1) На публични места на територията на Република България не се допуска носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето.
(2) Публично място по смисъла на ал. 1 е всяко обществено достъпно място на територията на Република България.

Николай Стоянов Стоянов    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Николай Стоянов Стоянов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )